Bryllup

Minderne fra jeres store dag, er så vigtige!

Se blot filmen herunder!

Undgå fejlen, mange brudepar begår...

Mange brudepar vælger, enten at spare ved at booke en meget billig fotograf, eller ved helt at undlade en fotograf på deres bryllupsdag.

Det kan betyde flere ting for minderne efter den store dag. 

Vælger man en meget billig fotograf, hvor timelønnen er ekstrem billig, får man ofte hvad man betaler for. Fair nok, jeg har også været ny i faget, men til netop et bryllup, må billederne bare ikke være "et forsøg for at øve sig". Vælg en fotograf der har styr på sit portefolie, og kan fremvise billeder og stilarter som du kan lide. 

Vælger du selv at tage billeder på dagen, eller få et familie-medlem til det, så risikerer du ikke at fange alle situationerne, som du ønsker at få minder fra, fra dagen. 

Vi har stor erfaring med bryllupsfotografering, med fotografering både inden, under og efter vielsen. Vi har mange gode erfaringer og gode ideer til fotografering i naturen af jer som brudepar.

Vi tager altid kontakt til præst eller anden ansvarsperson på vielsesdagen, og aftaler nærmere retningslinier omkring fotograferingen. Vi er diskrete ved fotografering til bryllupper, men får alle detaljer med. 

Vi fremviser gerne billeder af de bryllupper vi har taget billeder af, gennem tiden. 

Vi afholder altid en samtale i god tid, inden jeres store dag, så I får jeres ønsker opfyldt. 

Vi har 2 pakker til bryllupspakker, du kan vælge imellem:

Bryllup Mini: Fotografering i 45-60 minutter af ENTEN ceremoni i kirken/rådhus ELLER på lokation i naturen. 

Bryllup Basis: Fotografering i 1,5 time. Egnet til rådhusvielse eller kirkevielse, samt billeder lige efter vielsesceremonien. 

Bryllup DeLuxe: Fotografering i 3 timer. Egnet til rådhusvielse, eller kirkevielse, billeder efter vielsen, samt billeder i naturen og til reception/fest. 

Vi har også mulighed for luft-fotografering med drone, hvor vi kan tage stemningsbilleder af receptionen udendørs, eller fællesbillede af jeres gæster. 

Til alle pakker, kan der tilkøbes ekstra fototid.

Fotografering er altid en tillidssag, og når det drejer sig om bryllupsfotografering er tillid endnu mere i højsædet. Læs mere om vores kunders anmeldelser her: www.kiwafoto.dk/hvad-siger-vores-kunder/

Se mere om priser, og hvad fotopakkerne indeholder, her: www.kiwafoto.dk/ydelser/nye-priser/

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kim på 22821237.

Fotografer på Bryllupsfotografering: Maria Warner Antonsen, Mariwa Foto, og Kim Warner Antonsen, KiWa Foto.

Se vores bryllups-galleri nedenfor, samt et eksempel på en bryllupsfilm vi har lavet. 

 

 

Bryllup