Hvad siger vores kunder...

Her kan du læse lidt af de anmeldelser vi har fået af vores kunder:

Anmeldelser er taget fra vores Facebookside, og er kun et udpluk af det der er kommet.

Mathias skriver:

Kan kun anbefale dem. Meget professionelle uden tvivl. Vi skulle have taget billeder til vores bryllup og vi skulle ikke tænke på noget. Der var bare styr på det hele. Fra start til slut var alt bare godt og resultatet er til topkarakter.

Laila skriver: 

Det var helt unikt for mig at få lavet en timelapse video (1 times optagelse som vises på 30 sekunder) af min aften himmel!
Det skulle alle med en smuk solnedgang eller stjernehimmel prøve

Derudover gjorde KiWa Foto det umulige - jeg fik taget billeder af lille mig foran et KÆMPE stort træ - så man kunne se HVOR stort det virkeligt var - inden det skulle fældes. Så jeg har et dejligt minde. (Jeg kunne ikke selv få træet til at være på ét billede

 

 

Kontakt

KiWa Foto Klostergade 2d, 1 tv
4930 Maribo
22821237 kiwafoto1@gmail.com