Hvad siger vores kunder...

Her kan du læse lidt af de anmeldelser vi har fået af vores kunder:

Anmeldelserne her, er et udpluk af det der er kommet. 

Annika skriver:

Vi har været forbi Maria og Kim, hvor vi fik taget nogle skønne billeder af vores piger. Det var en rigtig god oplevelse, hvor der var tid og ro til pigerne og alt var på børnenes præmisser. Vores den mindste på knap 3 år var ikke lige med på at der skulle tages billeder, men Kim og Maria var simpelthen så gode og havde en mega god tålmodighed. Så inden vi gik derfra have vi fået tage de billeder vi gerne ville have. Kan varmt anbefales.

 

Jeanette skriver (om Grundlæggende kursus i Fotografering):

En god kombination af teori og praksis. Dagen er fløjet afsted, og jeg glæder mig allerede til redigeringskursus. 

 

Bernt skriver (om Grundlæggende kursus i Fotografering):

Det har været meget lærerigt ved at man har fået de grundlæggende ting på plads.

 

Niels skriver: (om Grundlæggende kursus i Fotografering):

Godt kursus- Kim underviste på en god og forståelig måde. Dejligt at man kunne afprøve det man havde lært. Maden var virkelig god. 

 

Lene skriver: 

Super kursus, lærte utrolig meget. Fordelingen mellem praktik og teori var rigtig god. Dejligt at vi ikke var så mange på kurset, det var helt perfekt. Er sikker på at mit kamera nu bliver min nye bedste ven. 

 

Laila skriver:

Det var helt unikt for mig at få lavet en timelapse video (1 times optagelse som vises på 30 sekunder) af min aften himmel!
Det skulle alle med en smuk solnedgang eller stjernehimmel prøve

Derudover gjorde KiWa Foto det umulige - jeg fik taget billeder af lille mig foran et KÆMPE stort træ - så man kunne se HVOR stort det virkeligt var - inden det skulle fældes. Så jeg har et dejligt minde. (Jeg kunne ikke selv få træet til at være på ét billede

 

Katrine skriver:

Vi fik KiWa Foto til at tage billeder ved vores bryllup i juli. Det hele spillede bare lige fra den dag vi bookede til det færdige resultat. Kim var super hurtig til at svare på spørgsmål og det er så dejligt når man står midt i planlægning af en million andre ting samtidig. Han har fanget de bedste øjeblikke fra vores store dag, og vi er meget tilfredse. Kort tid efter vores bryllup kom der en mail med billederne, hvor vi i ro og mag kunne bladre dem igennem og vælge dem vi bedst kunne lide. Generelt en god og nem oplevelse uden problemer! Kan klart anbefales.

 

Bodil skriver: 

De billeder der blev taget i søndags af os, hvor det var lille EA som var hovedpersonen er simpelhen så fantastiske og jeg er så begejstret. Hvis jeg på et tidspunkt skal fotograferes ved en særlig begivenhed mv Ja så bliver det dig Kim der får opgaven.

 

Gabi skriver: 

Fantastisk oplevelse!! Kim er så dygtig og forstår virkelig at få stemningen frem på billederne. Kan varmt anbefales - vi er så glade for vores julebilleder.

 

Cecilia skriver: 

Der er en rigtig god service fra man kommer til man går. Fik taget billeder af min dreng og udfaldet er blevet rigtig fint. god erfaring med børn og helt sikkert en ting der skal gentages.

 

Martin skriver: 

Vi har kun positive ord at sige om KiWa Foto.
En MEGET behagelig og venlig service, hvor vi følte os rigtig godt tilpas fra første sekund. Desuden en utrolig afslappende og professionel oplevelse både i kirken og efterfølgende hvor man følte at han(Kim) var en naturlig del af dagen.
Vil klart anbefale KiWa Foto til alle.

 

Lillie skriver: 

Meget professionelt arbejde, behageligt selskab og gode priser. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre fotograf ved vores bryllup.

 

Maria skriver: 

Kim var fotografen der fik lov til at forevige vores bryllup i billeder. Vi fik en god snak med Kim inden vores store dag, så vi sammen kunne ligge en køreplan for dagen, dette gav os ro i maven. Kim er super professionel og leverer super gode billeder . Vi har kun godt at sige om Kim, så vi vil helt klart anbefale ham til andre. 

 

Christina skriver: 

Vores lille Carl på 6.5mdr var model i lørdags for Jonica og Kiwa hvor Kim tog billederne.
Virkelig et behageligt tempo, der er tid til at fotografere børnene på deres primisser.
Vi gik hjem med en god oplevelse.

Kan klart anbefales. Og flotte billeder.

 

Julie skriver: 

Kim var med til at forevige vores bryllup, med de smukkeste billeder,  kan klart anbefales.

 

Nini skriver: 

Top arbejde, top kvalitet og top engageret i deres udførelse af arbejdet.
Kan helt klart anbefales.

 

Michella skriver: 

Har netop modtaget billederne vi fik taget, og er dybt imponeret over resultatet! Kan klart anbefales - Selv med baby på knapt 6 måneder.

 

Louise skriver: 

På en af de vigtigste dag i ens liv valgte vi KiWa Foto som vores fotograf. Det har været den bedste beslutning og vi har fået fantastiske billeder af os og sammen med familien og alle gæsterne. Kim var super flink og var god til at fange de smås opmærksomhed, så vi har fået nogle gode billeder med dem. Kim var som en flue på væggen og gjorde sit arbejde til UG under vielsen - vi har fået nogle sjove, smukke og fantastiske billeder som vi kan pryde væggen med i mange år.

 

Jeanie skriver: 

Vi har fået meget smukke bryllups fotos. Kim har givet os et stor udvalg af fotos i forskellige vinkler, realisering af alle specielle ønsker vi havde. Her ud over er Kim rigtig behagelig og har et fint overblik og evne til at organisere både os men også de gæster der skulle inkluderes på billederne.
Vi er meget meget tilfredse.