Ejendomsfotografering.

KiWa Foto tilbyder ejendomsfotografering til private og ejendomsmæglere. 
Vi har stor erfaring med levering af kvalitetsbilleder og professionel præsentationsvideo i forbindelse med boliger til udlejning eller salg.
Læs mere her på siden, hvad vi kan tilbyde. 
Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud. 

Hvad kan vi tilbyde?

KiWa Foto har stor erfaring i levering af billeder og video til ejendomsmægler-branchen. 
 
Vi leverer kvalitetsprodukter til nedenstående kundegrupper:

Ejendomsmæglere, privatkunder,

Ejendomsmæglere, erhvervskunder,

Boligadministration, udlejningsboliger,

Private udlejere.

 

Vi er leveringsdygtige i følgende produkter:

Højkvalitetsbilleder i klare, naturtro og farveægte billeder,

Plantegninger i 2D,

Præsentationsvideo, både med og uden mægler/sælgers deltagelse i videoen,

Professionelt redigeringsteam til både video og billeder, 

Hurtig levering af billeder (dag til dag) og video (3-4 dage),

Adgang til professionelt booking- og backendsystem, fuldt integreret med MindWorking og C&B.

Samarbejde med tekstforfatter. Gode tekster giver sammen med billeder og video et ekstra boost til salget/udlejning af boligen!

Nøgleservice,

Garanti for en fotograf der besidder stort lokalkendskab, empati overfor de grunde der kan være til et hussalg, smilende og uadvendt.

KiWa Foto leverer blandt andet foto- og videoløsninger til:

                                               

 
 
 
 
 

Her kan du se nogle af de anmeldelser jeg har har fået på mit arbejde som boligfotograf: 

Pia, boligejer:

Hej Kim, tusind tak for de smukke fotos af mit hus og haven på Femø. God weekend! Venlig hilsen Pia.

Henrik, boligejer:

 Vi takker for en rigtig god dag igår og for en fantastisk oplevelse med jer alle 3. Mange tusind tak for de vanvittigt gode billeder (og tak for at sende dem hurtigt, vi var meget nysgerrige). Vi synes du har ramt "spot on" og taget nogle vildt gode shoots, også i forhold til virkeligheden. Tak for en dygtig fotograf.

Troels, boligejer:

Tak til Kim for at have lavet gode billeder af vores bolig der skulle til salg. Allerede få dage efter modtagelsen af billeder, har der været flere fremvisninger. Som Kim sagde: "et godt hus-salg, afhænger af godt mægler-arbejde og gode billeder", og det tror jeg er rigtigt! 


Lene, boligejer:

Det var yderst behageligt at have Kim på besøg. Efterfølgende, da vi modtog billederne og videoen, var vi også rigtig glade, for billederne er flotte, og de viser vores hus som det er. Tak til Kim og mægler for et godt samarbejde. 

Aksel, ejendomsmægler:

Hej Kim. Ovenstående fritidshus du var ude på i går eftermiddags er meget tilfredse med billederne, og roser dig. Blot til info. God dag :)

 

Jette, boligejer:

Jeg har set at mit hus er kommet til salg - og hvor har du fået taget nogle fantastiske billeder. Huset fremstår så fint, også selvom det var regnvejr. Det kunne ikke gøres bedre. TAK. 

Benny, boligejer:

Vi valgte mægler udfra det ry han har i vores lokalsamfund, men faktisk også fordi han bruger Kim som fotograf, da de boligannoncer vi har kigget på, hvor Kim har været fotograf, skiller sig markant ud fra andre mæglere. Vi blev bestemt glade og positive, da vi fik billederne retur.

Lene, boligejer:

Min mand og jeg er imponeret over hele arbejdsgangen med hensyn til fotografering af vores ejendom. Mægleren havde på forhånd givet en god anbefaling af Kim, og da Kim ringede for at booke tiden ind, var han meget oplysende og behagelig. På fotodagen var vi nervøse, for det er specielt at få fotograferet sit hus gennem 3 årtier. Kim var god til at spotte de ting som skulle flyttes, og give råd og vejledning. Efterfølgende fik vi en yderst detaljeret plantegning og nogle lyse og smukke billeder tilsendt. Vi er meget meget tilfredse, og vil til enhver tid anbefale Kim som fotograf.

Aksel, ejendomsmægler:

Hej Kim. Blot til behagelig info har sælger af ovenstående været rigtig glade for billederne du har taget af deres fritidshus, og hele din måde at håndtere det på. Det ville jeg blot give videre. Rigtig god dag!

Daniel, udlejer af Bed&Breakfast:

Tak Kim, Jeg er glad for at jeg valgte dig i første omgang. Når boligen er opdateret yderligere og jeg får brug for at få knipset nye billeder, så kontakter jeg dig helt sikkert igen! - smukt arbejde!

Ditte, husejer:

"Tak for nogle rigtige gode billeder af vores hus. Tak for god betjening, og en god snak over en kop kaffe efter fotograferingen. Det er tydeligt at mærke empatien fra en fagmand, giver ro, når årsagerne til et hussalg kan være mange. Vores varmeste anbefalinger til både faglighed, personlighed og det færdige produkt."

Benjamin, husejer:

"Vi havde Kim ude som fotograf, for at tage billeder af vores hus som er til salg. En behagelig oplevelse, lige fra booking af tiden, under selve fotograferingen, og da vi så det færdige resultat. Vi har givet udtryk for vores tilfredshed overfor mægleren, og giver gladeligt en anmeldelse her også. Kim er meget faglig, empatisk, detaljeorienteret og giver sig tid til at rykke på tingene, hvis noget er i vejen"

Louise, husejer:

"Tak for nogle gode billeder af vores hus, som er til salg. Billederne beskriver, på en reel og virkelighedstro måde, vores hus, så det præsenterer sig godt for den næste ejer. Tak for god service og rådgivning gennem hele forløbet!"

Bente, husejer: 

Hej Kim, Jeg har netop set dine foto og er imponeret. Tusind tak for din hjælp og meget behagelige væremåde, det sætter vi stor pris på. Du har virkelig fanget det, som kan skabe interesse for huset. Tak for en rigtig god indsats. Vi er virkelig glade for dit resultat, så vi vil helt klart anbefale dig til andre. 

 

Mads, husejer:

Mig og min kæreste har sat vores hus til salg,  og vi fik tildelt af ejendomsmægleren,  Kim som boligfotograf,  og det var vi virkelig glade for,  Kim er genial med et kamera, og har fanget vores hus, alle rum fra nogle helt perfekte vinkler,  set på en måde som vi aldrig troede vi kunne komme til,   hans professionelisme er i top,  og vi følte os behagelige i hans besøg her,  meget imødekommende og meget snakkesalig,  vi som kunder kan klart anbefale Kim,  vi er fuldt ud tilfredse.