Alt for længe siden...

2017-05-04 08:25

Kære læser...

Det er alt for længe siden... Jeg beklager... En god forfatter oplever af og til også en skrive-blokade, og det er til dels tilfældet hos mig... Men kort sagt: Jeg har simpelthen ikke haft tid!

Der har været virkelig meget knald på med opgaver for kunder, planlægning af fotokurser, afvikling af fotokurser, møder med kunder, og større erhvervsopgaver.

Der er kommet en ny mand ind som fotograf i det lille firma. Vores ideer er mange, og de skal koordineres. Ved siden af skal familien passes, der er et fuldtidsarbejde der også kræver ens tilstedeværelse.

Vi knokler på for at blive integreret i den kæmpe skare af fotografer der er. Der er mange om buddet, og (heldigvis) foregår konkurrencen i en god tone, og det er jeg meget glad for.

Som lille og stadig ny virksomhed, har vi brug for al den hjælp vi kan få, med at sprede rygtet om vores lille forehavende. SÅ derfor: hjælp os gerne med at sprede rygtet om os, synes godt om os på vores facebookside, og sig gerne vores navn hvis folk skal bruge en fotograf.

God dag!

//Kim