Den gode balance...

2017-05-18 21:21

Hej du kære læser...

Endelig er jeg tilbage igen med lidt nyt.

Og så på årets hidtil varmeste dag, hvor man først nu her efter kl 21 kan trække vejret "frit" igen...

Den gode balance... Hvad menes der med det?

Jo i en tid hvor alle har susende travlt, hvad enten det er teenager der skal op til deres eksaminer, børnefamilier hver aften kæmpe for at få hverdagen til at hænge sammen med madpakker, bad, skrigende unger og putning, så har det enkelte individ behov for at finde balancen der gør at man kan fungere...

Jeg kan også se på mig selv. Jeg er far, ægtemand, har et fuldtidsjob, og er ved siden af fotograf. Alle parametre kræver meget af mig...

Jeg er far til børn og bonus børn i alderen fra 21 måneder til 18 år! Det giver nogle gange nogle udfordringer, men heldigvis er min kone og jeg gode til at samarbejde og støtte hinanden.

Jeg er ægtemand til min skønne kone. Vi forsøger af og til at bryde hverdagens stress og jag, ved at lave ting... Både sammen og hver for sig. Man er forældre og samarbejdspartnere.. Men man må aldrig glemme hvorfor... Hvorfor man fik sine børn. Det gjorde man af kærlighed. Kærligheden skal vandes som en blomst. Ellers dør kærligheden hen, og bliver til rendyrket venskab. og det er synd.

Jeg har et fuldtidsjob som lokomotivfører i DSB. Et job jeg er rigtig glad for, og da mødetiderne er meget tidligt om morgenen, eller om aftenen, ja på alle tider af døgnet, giver det mig mulighed for at lave ting da jeg ofte har fritid på andre tidspunkter end andre.

Nu skriver jeg tidligere i indlægget at jeg er fotograf "ved siden af". Det er jeg også. Men af og til tager fotograf rollen rigtig meget tid...

Især i perioden fra april til september er der fuld knald på... Konstante kundehenvendelser, tilbudsgivning, fakturering, fotografering, fotokurser og meget andet...

Men det er bare skæppeskønt... 90% af min tid bliver jeg mødt om morgenen af mine dejlige kolleger, laver fotoarbejde når jeg har fri, og langt de fleste kunder er glade, høflige og herlige at arbejde for. For om aftenen at synge højt i badet med min dreng på 21 måneder som sidder og laver luft guitar og hoved-vuggen mens han mimer. For at slutte dagen af med tale med min bedste ven og kone (samme person) og følge skriften på hendes smukke tegning på væggen hvor der står "Always Kiss Me Goodnight". Det har kun været undladt 1 gang, og bliver det nok ikke igen :)

DET er det der er min balance...

Jeg har tit rygende travlt, men jeg ELSKER det jeg laver. Det er sjældent jeg går i seng med tanken om at det har været en møgdag... Og det er fedt!

Hav en skøn aften...

Jeg har "fri" imorgen... Den vil jeg bruge i solen i haven hvor jeg vil bygge lidt, og lade op til lørdagen hvor jeg skal forevige to herlige menneskers ja til hinanden! Er livet ikke skønt... :)

//Kim